2022 Claud Engel JUNIOR Venloos Voorname Vrouw

Bekendmaking via Omroep Venlo

Op donderdag 15 juli heeft de Stichting Venlo Vrouwen samen met Venloos Voorname Vrouw 2020/2021 Marlie van Ulft, Claud Engels uitgeroepen tot Junior Venloos Voorname Vrouw 2022! Claud werd verrast op haar stageplek in het Annahuis in Tegelen.

“Al een kleine week werden er stiekem allerlei zaken geregeld waar onze stagiaire, Claud Engels, niks vanaf wist!” Aldus stagebegeleider Lian Timmermans.

“Claud loopt nu meer als een jaar stage als activiteitenbegeleider. Hier is ze altijd vrolijk en behulpzaam, vol humor geeft ze de dag kleur!

Maar wij weten ook dat Claud thuis de handen flink uit de mouwen steekt als mantelzorger van haar moeder, die vanwege haar lichamelijke toestand niet meer geheel zelfstandig kan functioneren.

Claud is een voorbeeld voor vele jongeren: niet altijd jezelf voorop zetten, maar vanuit je (zorg) hart het leven benaderen en toch in staat zijn om geregeld zelf de slingers op te hangen! Ik denk dat alle bewoners en medewerkers van het Annahuis vinden dat Claudje het verdiend gekozen te worden tot Junior Venloos Voorname Vrouw”.

“Claud gaat als ambassadeur voor Jonge Mantelzorgers meedoen aan een jongerentheaterproductie in Theater De Garage”, aldus Van Ulft.  Het thema Jonge Mantelzorgers moet meer op de kaart worden gezet en Claud kan daar een mooi en waardevol rolmodel in zijn. Op 8 maart zal ze officieel gehuldigd worden”.

Voor meer informatie kan opgenomen worden met Marlie van Ulft  tel: 06-52045628 / marlievanulft@gmail.com