2018 Eileen Bosch JUNIOR Venloos Voorname Vrouw

 

Eileen Bosch JUNIOR VENLOOS VOORNAME VROUW.

Ieder jaar op 8 maart wordt de Venloos Voorname Vrouw gekozen. Dit jaar is dat Paula Nelissen. De Venlo Vrouwen hebben Paula gevraagd uit haar kring een talentvolle en opmerkelijke jonge vrouw voor te dragen als JUNIOR VENLOOS VOORNAME VROUW. Paula heeft een talent om bijzondere jonge mensen aan zich te binden en te laten excelleren, dat blijkt uit haar keuze voor Eileen Bosch.

Eileen Bosch is 18 jaar en studeert momenteel aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek.

Haar motto is: Iedereen telt mee, wie of wat je ook bent”. Ze laat iedereen in zijn waarde.

Eileen Bosch is 18 jaar en studeert momenteel aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Haar motto is: “Iedereen telt mee, wie of wat je ook bent”. Ze laat iedereen in zijn waarde. Op 8-jarige leeftijd kwam ze via de Blerickse Revue in aanraking met theater. Ze speelde mee in de Revue “Noow geit ut gebeure” en “Tösse ech en schoëne schiën”. Daarna maakte ze de stap naar Stichting Musical Stella Duce.
Ze volgde tweetalig Havo Duits op het Valuas college. Op 13 jarige leeftijd schreef ze al 2 boeken: “Born this way: gewoon zoals het is” over homoseksualiteit en “Je kent me niet eens” over pesten.

Toen werd duidelijk dat ze haar twee passies, schrijven en theater, wilde samenvoegen. Ze begon met schrijven van musicals. Ze maakte een voordracht voor het benefietconcert van het Jeugdcultuurfonds. Verder leverde ze een bijdrage in het begrijpelijk maken van de musical Cats van het Valuas college. Na haar opleiding wil Eileen musicals schrijven en vertalen. Eileen is tijdens diverse producties sterk als motiverende en drijvende kracht in de groep en achter de schermen. Ze heeft een luisterend oor voor iedereen. Cultuur en meedoen aan cultuur is voor Eileen heel belangrijk.

De komende tijd zullen we Eileen beter leren kennen door een blog en een vlog dat zij gaat publiceren op deze website in aanloop naar de uitreiking Junior Venloos Voorname Vrouw op 8 maart 2018.