Laatste NIEUWS

Claud Engels JUNIOR Venloos Voorname Vrouw 2022

Bekendmaking via Omroep Venlo

Marlie van Ulft (Venloos Voorname Vrouw 2020) en Claud Engel

Op donderdag 15 juli heeft de Stichting Venlo Vrouwen samen met Venloos Voorname Vrouw ‘20/‘21 Marlie van Ulft, Claud Engels uitgeroepen tot Junior Venloos Voorname Vrouw 2022! Claud werd verrast op haar stageplek in het Annahuis in Tegelen.

“Al een kleine week werden er stiekem allerlei zaken geregeld waar onze stagiaire, Claud Engels, niks vanaf wist!” Aldus stagebegeleider Lian Timmermans.
“Claud loopt nu meer als een jaar stage als activiteitenbegeleider. Hier is ze altijd vrolijk en behulpzaam, vol humor geeft ze de dag kleur!
Maar wij weten ook dat Claud thuis de handen flink uit de mouwen steekt als mantelzorger van haar moeder, die vanwege haar lichamelijke toestand niet meer geheel zelfstandig kan functioneren.
Claud is een voorbeeld voor vele jongeren: niet altijd jezelf voorop zetten, maar vanuit je (zorg) hart het leven benaderen en toch in staat zijn om geregeld zelf de slingers op te hangen! Ik denk dat alle bewoners en medewerkers van het Annahuis vinden dat Claudje het verdiend gekozen te worden tot Junior Venloos Voorname Vrouw”.
“Claud gaat als ambassadeur voor Jonge Mantelzorgers meedoen aan een jongerentheaterproductie in Theater De Garage”, aldus Van Ulft.  Het thema Jonge Mantelzorgers moet meer op de kaart worden gezet en Claud kan daar een mooi en waardevol rolmodel in zijn. Op 8 maart zal ze officieel gehuldigd worden”.
Voor meer informatie kan opgenomen worden met Marlie van Ulft  tel: 06-52045628 / marlievanulft@gmail.com

 

Op zaterdag 17 april jl. hebben de Venlo Vrouwen en aanhang de Maasoever schoongemaakt in Arcen.

De Maasoevers schoonmaken door de Venlo Vrouwen is een van de vele projecten die door Maaike geregeld zijn.

We hebben geproost op het leven en op Maaike.

Dit deden we samen met Rom en de kinderen tijdens een picknick, waar we heerlijk samen van hebben genoten.

Helemaal in de geest van Maaike.

KLIK HIER VOOR HET FILMPJE

 

Op 13 maart jl. heeft Maaike van Strijp afscheid genomen van het leven dat ze zo liefhad.

Een Venlo Vrouw in hart en nieren en binnen de Venlo Vrouwen een bron van inspiratie. 

Stichting Venlo Vrouwen.