2019 Myra Leenen Venloos Voorname Vrouw

Myra Leenen ontvangt de titel Venloos Voorname Vrouw 2019 als directeur van Openbare Basisschool Harlekijn in Blerick.

Zij is gepassioneerd en gedreven en tegelijk verbindend en vasthoudend en heeft een voortrekkersrol in haar eigen vakgebied.

Zeer betrokken bij de inwoners van Venlo vooral op het gebied van kunst en cultuur.  Zet zich in voor de verbetering van de Venlose samenleving.
Ondersteunt en stimuleert vrouwen.

Een inspirerende vrouw met een groot hart.

Zij ontvangt de ketting van Loes Keijsers, Venloos Voorname Vrouw 2018.

Myra Leenen ontvangt de ketting van Loes Keijsers

Eric Lamers nomineerde Myra Leenen, hierbij zijn reactie na de uitverkiezing :

Venlo verdient een voorname vrouw die heel direct en bewust  haar eigen omgeving inspireert op een plek (school) die voor bijna alle mensen cruciaal is in hun persoonlijke ontwikkeling, op een plek in de stad waar het soms misschien nog meer nodig is (blerick) en daarbij de waarde van kunst en cultuur verzilverd door het als intergraal onderdeel van het leven te zien (niet in de laatste plaats door zelf zo’n leven te leiden).

De Stichting Venloos voorname vrouwen verdient zo’n voorname vrouw omdat het belang van vrouwenemancipatie (zeker nu) nooit onderschat mag worden. En hoewel ikzelf jou juist ervaar als doodnormaal, denk ik dat voor velen een zo speciale vrouw, met een autonome geest en open levenshouding, in een tijdperk dat vraagt om tolerantie (behalve tov intolerantie), een zeer geschikte ‘ambassadeur’ is.

En jij…

Jij verdient het omdat je bijzonder en  inspirerend bent.

..en vrouw