Venloos Voorname Vrouw 2020

Marlie van Ulft is in 2020 Venloos Voorname Vrouw.

Marlie van Ulft mag als echt Venloos maedje uit Venlo-Zuid voor het komende jaar de titel Venloos Voorname Vrouw dragen.

Marlie noemt zichzelf een creatieve pionier en ontvangt deze titel als coördinator programmeur Theater de Garage. Ze probeert de drempel van het Theater te slechten voor iedereen. En iedereen kan met zijn/haar idee ook terecht bij haar. Door haar krijgt Theater de Garage steeds meer een maatschappelijke functie in de wijk.

Hiernaast is Marlie al jaren de coördinator van de Vrijwilligerscatering op het Zomerparkfeest. Voor 350 vrijwilligers in de opbouw en voor meer dan 1000 vrijwilligers tijdens de draaidagen van het Zomerparkfeest is zij verantwoordelijk voor hun eten en drinken. Tevens organiseert ze het vrijwilligersfeest van het Zomerparkfeest.

Marlie is een bevlogen duizendpoot met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Op zondag 8 maart a.s. tijdens de viering van Internationale Vrouwendag in het stadhuis van Venlo zal zij de bijbehorende onderscheidingen in ontvangst nemen.

Kijk naar de bekendmaking bij Omroep Venlo 04 februari 202o.